Setari Cookie-uri

6 tipuri de costume de baie pentru aceasta vara!

Cu toate stim ca moda joaca un rol foarte important in viata noastra, indiferent de ocazie. Chiar si in momentul in care ne alegem costumul de baie trebuie sa analizam bine tendintele si sa descoperim nu doar ce se poarta, ci si ce ni se potriveste.

Daca vrei sa fii si mai originala, alege un costum de baie decupat, cu bretele sau fara. In primul rand, conteaza ca tu sa te simti confortabil si sa radiezi de frumusete si stil. Singurul dezavantaj al acestui tip de costum de baie este ca nu te poti bronza uniform.

4. Costume de baie pe un singur umar

Costumul de baie pe un singur umar poate fi atat intreg, cat si din doua piese. Acesta este perfect pentru femeile cu o silueta tip clepsidra deoarece atrage atentia privirii doar in partea de sus a corpului.

Poti alege un sutien cu balene sau push up daca ai sanii mici, iar daca te numeri printre cele cu sanii mari, acesta poate fi un accesoriu perfect si foarte practic, care iti permite sa te joci in apa fara a avea parte de vreun incident neplacut.

5. Costume de baie crosetate

Un nou trend in materie de costume de baie il reprezinta materialele crosetate. Chiar daca sunt incomode si destul de dificil de intretinut, costumele de baie crosetate reprezinta piesa de rezistenta a acestui sezon.

Este indicat sa le porti la o petrecere la piscina pentru un look elegant si diferit. Asigura-te ca nu stai mult sub razele puternice ale soarelui sau, cel putin, protejeaza-te cat de mult poti pentru a nu te trezi cu pielea “imprimata”.

Propunerea noastra: Costum de baie crosetat, Jolidon.

6. Imprimeuri si culori

In ceea ce priveste imprimeurile se poarta dungile, bulinele de toate marimile, modelele florale sau geometrice si animal print (cu diverse combinatii de culori). Costumele de baie in culori neon continua sa fie la moda. Pe langa acestea, poti opta pentru alb, negru, albastru petrol, verde sau nuante pamantii.

Un articol de Amelia Ciurica

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.