Setari Cookie-uri

Modele de rochii de vara

Fii in trend, poarta ceea ce ti se potriveste!

Ne-a fost dor de vara, de caldura, de soare, de mare, de vacanta. Ne-a fost dor de rochitele pierdute prin sertarele dulapului. Ne-a fost dor de feminitatea femeii.

Stii ce se poarta in aceasta vara? Noi venim in ajutorul tau si iti prezentam cele mai cautate modele de rochii pentru acest sezon. Designerii au fost foarte creativi atunci cand au realizat colectiile pentru vara-toamna 2013. De aceea putem spune ca suntem destul de norocoase… avem de unde sa ne alegem!

1. Modele de rochii de vara: Rochiile cu peplum


Rochia cu peplum este unul dintre marile trenduri ale acestei veri. Aceasta a inceput sa fie purtata pana si pe covorul rosu, Dakota Fanning, Karlie Kloss si Scarlett Johansson fiind doar cateva dintre vedetele care s-au indragostit de acest model.

Cum trebuie purtata rochia cu peplum: deoarece este ea insasi un accesoriu sofisticat, rochia cu peplum nu are nevoie de prea multe bijuterii. Incearca sa porti accesorii cat mai simple, precum cercei si o bratara. Poti adauga o curea in talie doar daca rochita este intr-o singura nuanta.

Citește și:

Rochia 1: Rochie Peplum Aztec, pret: 219,00 RON, disponibila pe Zega.ro

Rochia 2: Peplum style, pret: 89,60 Lei, disponibila pe TinaR.ro

Rochia 3: Brigitte BaileyAlia Peplum Dress, pret: 235 RON, disponibila pe Mycloset.ro

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.