Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Obiceiuri sanatoase care te vor scapa de tranzitul intestinal lent

Tranzitul intestinal lent, balonarea, constipatia sunt probleme cu care se confrunta fiecare dintre noi.

Pentru a gasi o rezolvare la problemele de tranzit intestinal lent, trebuie mai intai sa intelegem ce le cauzeaza. Cea mai frecventa cauza de constipatie este dieta saraca in fibre alimentare si bogata in grasimi provenite din branza, oua si carne. De asemenea, consumul insuficient de lichide, lipsa de exercitiu fizic, schimbarile din viata de zi cu zi (graviditatea, inaintarea in varsta, calatoriile), sindromul intestinului iritabil, consumul excesiv al anumitor medicamente, pot cauza de asemenea probleme de constipatie.

EUBIOTIC® Sinbio este un sinbiotic, ceea ce inseamna ca are la baza o combinatie de probiotice si prebiotice. Produsul imbunatateste tranzitul intestinal, fiind benefic in caz de constipatie. In plus, datorita probioticelor, EUBIOTIC® Sinbio ajuta organismul sa se apere impotriva microorganismelor daunatoare din intestin, microorganisme care ar putea provoca simptome digestive neplacute sau tulburari de tranzit intestinal. Spre deosebire de laxativele traditionale, EUBIOTIC® Sinbio are o actiune naturala, fiziologica asupra florei intestinale, actioneaza asupra cauzei si nu da dependenta.

Pentru primele efecte, este recomandata o cura minima de 7-14 zile, timp in care trebuie administrate zilnic 1-2 plicuri de EUBIOTIC® Sinbio. Cu toate acestea, daca doriti sa va imbunatatiti pe termen lung tranzitul intestinal, durata optima de administrare la adulti este de 4-6 saptamani.

Adesea, constipatia este o problema si pentru cei mici. EUBIOTIC® Sinbio este recomandat copiilor cu varsta de peste un an.

Scapa de tranzitul intestinal lent intr-un mod natural! Foloseste EUBIOTIC® Sinbio!

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.