Setari Cookie-uri

Preferatele lunii octombrie: Noutati in frumusete

Luna octombrie a fost plina de lansari. Portfardul tau e pe cale sa gazduiasca o multime de produse noi de care nu te vei mai putea desparti: rujuri, oje si parfumuri de vis. In plus, ti-am pregatit si cateva noutati care iti vor face ziua mai frumoasa: un nou salon Beauty District, un nou tip de tratamente faciale si multe alte surprize.

Pachet GlykoLift Ser si Crema cu efect de lifting (cu produs CADOU)

Pachet GlykoLift Ser si Crema cu efect de lifting (cu produs CADOU)
Pachetul GlykoLift contine crema CADOU. Produsele gamei GlykoLift cu efect de lifting sunt recomandate tuturor tipurilor de piele matura (sensibila, normal/mixta sau uscata).
Ivatherm foloseste beneficiile glicobiotehnologiei pentru un spectaculos efect de lifting. Glicanii- zaharuri complexe- stimuleaza fibroblastii pentru producerea colagenului. Noua gama anti-aging GlykoLift contine un cocktail de ingrediente active cu efect anti-aging global: Glykokine Factor S si Alge brune cu efect de stimulare a productiei de colagen, Acid Hialuronic si Unt de Karite cu efect hidratant , Vitamina E- un binecunoscut antioxidant, sidef pentru un efect optic imediat de luminozitate si stralucire.
Datorita ingredientelor inovatoare obtinute prin glicobiotehnologie, crema si serul au efect imediat si pe termen lung de netezire a ridurilor, cresterea luminozitatii tenului, oferind incantatoarea senzatie de “stergere a timpului”. Ajuta pielea sa combata imbatranirea intrinseca si extrinseca si sa isi recapete fermitatea si elasticitatea.
Ser GLYKOLIFT - flacon 30 ml
Crema GLYKOLIFT - borcan 50 ml
Pret recomandat pentru pachet promotional (cu crema pentru fata GRATUITA): 138.11 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.