Setari Cookie-uri

Preferatele lunii octombrie: Noutati in frumusete

Luna octombrie a fost plina de lansari. Portfardul tau e pe cale sa gazduiasca o multime de produse noi de care nu te vei mai putea desparti: rujuri, oje si parfumuri de vis. In plus, ti-am pregatit si cateva noutati care iti vor face ziua mai frumoasa: un nou salon Beauty District, un nou tip de tratamente faciale si multe alte surprize.

BU lanseaza o gama noua: Fancy Cinderella

Noul parfum B.U. pentru o Cenusareasa moderna: Poti fi chiar tu!
Fancy Cinderella este un parfum inedit, notele de vârf fiind compuse din arome de anason si alune de padure, combinate cu mireasma energizanta a citricelor si notele unice ale frunzelor de smochin. In inima parfumului se regasesc arome de piersica, vanilie si lapte, sustinute de notele de baza formate din lemn de santal, heliotrop si acorduri suave ce te duc cu gandul la apa oceanelor.
Noua gama BU cuprinde apa de toaleta (50 ml), 46 lei, deodorant spray (150 ml), 12.5 lei si gel de dus (250 ml), 8.5 lei, iar ambalajele cu design neconventional, in culori vibrante, reflecta valorile care stau la baza personalitatii cuceritoare a oricarei tinere moderne: vitalitate, energie si unicitate.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.