Setari Cookie-uri

Preferatele lunii octombrie: Noutati in frumusete

Luna octombrie a fost plina de lansari. Portfardul tau e pe cale sa gazduiasca o multime de produse noi de care nu te vei mai putea desparti: rujuri, oje si parfumuri de vis. In plus, ti-am pregatit si cateva noutati care iti vor face ziua mai frumoasa: un nou salon Beauty District, un nou tip de tratamente faciale si multe alte surprize.

AMWAY PREZINTA COLECTIA ARTISTRY™ GALAXY

AMWAY PREZINTA COLECTIA ARTISTRY™ GALAXY
Inspirata dintr-un look futuristic cu accente indraznete de culori, Amway prezinta noua colectie de machiaj ARTISTRY™ Galaxy Collection pentru sezonul de toamna 2013 – o linie celesta de elemente must-have de sezon, care duc frumusetea dincolo de stele.
OCHI IREZISTIBILI
Paleta de farduri pentru ochi Galaxy se evidentiaza in cadrul colectiei prin patru farduri catifelate cu un finish satinat. Incepeti cu o baza iluminatoare de un bej stralucitor pe toata pleoapa. Continuati cu fardurile Maro intens sau Mov bogat pentru o pata de culoare si accentuati look-ul cu fardul Negru inchis pentru contur.
BUZE FOARTE STRALUCITOARE
Doua Gloss-uri de buze duble creaza prin straturi de culoare un look stralucitor sau intens. Utilizati fiecare nuanta separat pentru o acoperire medie sau combinati-le pentru mai multa profunzime si stralucire. Gloss-ul Red Hot include un rosu puternic la un capat si un roz auriu la celalalt capat, in timp ce Ultra Violet prezinta un mov intens complimentat de un roz stralucitor. Buzele sunt catifelate si imbogatite cu sfere de acid hialuronic care estompeaza liniile fine, pentru un aspect mai plin. Perlele cu efect special adauga dimensiune, iar uleiul de jojoba si de avocado, impreuna cu vitamina E au un efect de balsam.
OBRAJI CARE IRADIAZA STRALUCIRE
Pudra iluminatoare Aurora, cu efect iluminator pentru fata si obraji, sculpteaza si evidentiaza cu ajutorul pigmentilor roz si de culoarea nisipului, completati de minerale aurii si argintii. Tenta de stralucire poate fi aplicata singura sau peste fardul de ochi sau pudra de obraji, pentru mai mult luciu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.