Setari Cookie-uri

Preferatele lunii octombrie: Noutati in frumusete

Luna octombrie a fost plina de lansari. Portfardul tau e pe cale sa gazduiasca o multime de produse noi de care nu te vei mai putea desparti: rujuri, oje si parfumuri de vis. In plus, ti-am pregatit si cateva noutati care iti vor face ziua mai frumoasa: un nou salon Beauty District, un nou tip de tratamente faciale si multe alte surprize.

Anna Skin Care si Egoclinic, primele centre acreditate de Laboratoires Filorga in Romania

Anna Skin Care si Egoclinic, primele centre acreditate de Laboratoires Filorga in Romania
Clinica medicala de dermatologie Egoclinic si centrul de estetica Anna Skin Care sunt primele centre de referinta acreditate in Romania de catre celebra companie franceza Laboratoires Filorga, specializata in produse si proceduri medicale anti-aging.
Celebritatea Laboratoires Filorga se datoreaza intr-o buna masura "Skin Perfusion"- o gama de tratamente inspirate din medicina estetica, ce combina tehnici si proceduri exclusive (crioterapia si luminoterapia cu celebrul dispozitiv Cryolift), cu produse de inalta rezolutie, adaptate fiecarui tip de ten si adecvate necesitatilor de tratament. Produsele utilizate in aceste tratamente au o concentratie inalta de ingrediente active brevetate de compania Filorga.
La Egoclinic si Anna Skin Care se utilizeaza toate liniile de tratament recomandate de Laboratoires Filorga: mezoterapie, filler, peeling, Skin Perfusion si Cryolift. "Gama Skin Perfusion a fost relansata la inceputul acestui an, compania franceza promovand combinarea terapiilor anti-aging: astfel, pentru a obtine beneficii maxime, Filorga recomanda atat administrararea tratamentelor de tip filler, mezoterapie si peeling (incadrate conform normelor legislative ca dispozitive medicale), cat si procedurile oferite de gama Skin Perfusion si Cryolift", a precizat Ana Maria Nedelcu. Linia Skin Perfusion cuprinde produse ce contin NCTF, un produs cu acid hialuronic si 53 de ingrediente active; NCTF de la Filorga este considerat” gold standard” pentru tratamentele de mezoterapie. "Practic, toate aceste tratamente si proceduri au rol de agenti anti-aging cu efect de revitalizare si energizare a pielii; calitatea pielii este imbunatatita, ridurile medii si profunde se corecteaza si, in plus, se restabileste volumul la nivelul fetei. Tratamentele se desfasoara in deplina siguranta, fara intreruperea activitatii", a aratat Ana Maria Nedelcu.
Terapiile Laboratoires Filorga sunt recomandate de estetician tinand cont de specificul tenului fiecarei persoane; costul pentru tratamentele Skin Perfusion si Cryolift variaza intre 100-150 Euro per sedinta, in functie de tipul de tratament si de categoria de produse folosite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.