Setari Cookie-uri

4 tunsori care sunt pe val vara asta

Descopera tunsoarea care iti place cel mai mult si nu ezita sa o incerci vara asta!

Schimbarile de look sunt intotdeauna binevenite daca sunt atent alese si daca atitudinea cu care le purtam si cu care le adoptam este cea potrivita. Din cand in cand simtim nevoia sa ne schimbam culoarea parului, stilul vestimentar, dar atunci cand vine vorba despre schimbarea radicala a tunsorii suntem usor sceptice.

Nu stim daca ne va sta bine, nu stim daca o sa reusim sa ne aranjam mereu asa cum trebuie, nu stim daca parul va mai putea fi coafat apoi si nu stim daca se potriveste intr-adevar stilului si personalitatii noastre.

Analizand toate aceste aspescte hairstylistii au dat verdictul:

Acestea sunt cele 4 tunsori pe care trebuie sa le incerci vara asta!

Tunsoare Pixie

Aceasta tunsoare se potriveste aproape fiecarei fizionomii reusind sa puna in valoare cele mai fine si mai delicate trasaturi ale fetei. Este in acelasi timp si o tunsoare foarte usor de aranjat, nu trebuie decat sa te speli pe cap, si sa iti ciufulesti parul un pic dupa ce l-ai uscat.

Citește și:

tunsori

foto: tunsoare pixie, shutterstock

Un pic de produs pentru fixare si poti avea in fiecare zi o tunsoare si o coafura superbe si mai ales in tendinte.

In plus, vara este anotimpul perfect in care sa porti o tunsoare scurta pentru ca poti uita de grija parului care trebuie sa fie prins pentru a nu te lupta cu valurile de caldura.

Indrazneste si renunta la parul lung pentru acaesta vara!

Bob mediu

Daca vrei sa ai o tunsoare speciala, dar care sa iti permita sa ai si lungime si sa reusesti sa iti realizezi singura cateva coafuri foarte frumoase care sa iti puna in valoare trasaturile tenului si liniile speciale ale fizionomiei.

tunsori

foto: femeie vesela, shutterstock

Incearca aceasta tunsoare si rezulattul va fi uimitor!

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.