Setari Cookie-uri

Cristi Pascu: tunsorile scurte si agresive sunt noul trend pentru 2016 - FOTO

Cunoscutul hairstylist roman, Cristi Pascu, a fost invitat special la Salon International 2015 de la Londra, cel mai mare eveniment dedicat stilistilor profesionisti, unde au fost trasate si comunicate principalele tendinte in coafura pentru anul 2016.

Cristi Pascu ne informeaza astfel ca anul viitor vor fi la moda, in cazul femeilor, frizurile iesite din tipare, geometice, chiar masculine, iar cele in voga anul acesta, precum bobul texturizat, vor iesi din trend.

Inca o data, Londra confirma statului ei de avanpost in lumea hairstylistilor. La Salon International s-a demonstrat ca <sky is the limit> in materie de tunsoare. Bobul texturizat pe care l-a adoptat o lume intreaga si care este inca foarte dorit si in Romania, nu se regaseste sub nicio forma in tendintele pentru anul viitor”, declara Cristi Pascu.

Tunsorile traditionale sunt inlocuite in anul 2016 cu frizuri iesite din tipare, nebunesti, masculine, in care predomina formele geometrice.

Parul scurt este ‘must have’ in anul 2016, iar tunsorile scurte si agresive, pe alocuri de inspiratie masculina, sunt noul trend pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc un look fresh, cool, adecvat unei societati moderne, cu tenta minimalista. Doamnele care nu vor sa-si tunda parul vor putea adopta tunsori cu forme geometrice, inspirate de tehnica celor de la Vidal Sasoon”, continua Cristi Pascu.

Citește și:

In materie de culoare, blondul gri se mentine in tendinte si este completat de nuante indraznete de albastru metalizat, mov sau rosu electric.

Blondul gri este omniprezent si in 2016. De la alb platinat pana la gri-petrol sau gri-mov, aceasta culoare vine sa complementeze un look avangardist care pune in valoare orice femeie. Nu lipsesc nici nuantele ‘mai nebune’ precum verde, albastru metalizat, roz, turcoaz, mov, rosu electric, simple sau in toate combinatiile posibile”, mentioneaza cunoscutul hairstylist Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentati hairstylisti din Romania, cu o activitate in domeniu de peste 20 de ani. Initiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din Romania”, Cristi Pascu le ofera sansa celor talentati si pasionati de coafura sa devina hairstylisti profesionisti, prin Academia de Coafura Cristi Pascu.

Citește și:

Credit foto: Salon International

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.