Setari Cookie-uri

Top 5 trenduri in frumusete de care trebuie sa scapam

Ce nu se mai poarta in materie de frumusete in 2016?

Au ramas mai putin de doua luni pana la finalul anului 2015 si a sosit momentul sa trecem in revista cele mai populare trenduri in materie de frumusete. Desi multe dintre acestea au facut furori la inceput de 2015 pe covorul rosu, unele dintre ele au fost atat de reinterpretate si refolosite in moduri nepotrivite incat trebuie sa scapam neaparat cu ele.

Prin urmare, la revedere fata puternic si foarte puternic conturata pana la ombre (da, in cele din urma ne luam ramas bun de la ombre), iata care sunt cele cateva trenduri de frumusete de care trebuie sa scapam in anul urmator sau pe care le putem reinterpreta in 2016 intr-o maniera mult mai eleganta.

1. Parul ras pe o parte a capului

Fani Game of Thrones, nu aruncati cu oua! Toata lumea o iubeste pe Natalie Dormer, actrita care interpreteaza rolul lui Margaery Tyrell in serialul de care spunea, si intre noi fie vorba, pe langa talent si inteligenta, Natalie este o femeie de o frumusete fascinanta. Prin urmare, atunci cand a aparut cu o jumatate de cap rasa, actrita a scos la iveala si latura ei rebela. Cu aceasta coafura non-conformista, Dormer a facut valuri pe covorul rosu tocmai pentru ca arata incredibil de bine, insa in 2016, acest trend este inlocuit prin bucle largi si estra-volum parului iar efectul de periuta dispare, inlocuit fiind de suvita lata de par din fata data intr-o parte, peste cararea naturala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.