Setari Cookie-uri

Advertorial Nu ti-ai colorat niciodata parul? Atunci nu vei sti cat de bine poti arata!

Avantajele folosirii vopselei de par Casting Creme Gloss

advertorial

Iti doresti de mult o schimbare, dar fara sa compromiti nuanta naturala a parului? Casting Creme Gloss de la L’Oreal este vopseaua care contine zero amoniac pentru o schimbare de look fara deteriorarea firului de par.

Noua vopsea de par este ideala pentru femeile care inca nu si-au colorat parul; aceasta improspateaza culoarea naturala a parului si, in acelasi timp, ofera o acoperire perfecta si de durata.

Balsamul este imbogatit cu laptisor de matca si hraneste in profunzime firul de par, oferindu-i o stralucire deosebita si hidratare in cel mai scurt timp posibil.

Avantajele folosirii vopselei de par Casting Crème Gloss

Casting Crème Gloss este o vopsea foarte usor de aplicat, cu un miros frumos parfumat, care nu dauneaza absolut deloc firului de par. In doar cateva minute poti obtine o culoare minunata, rezistenta la spalare pentru o perioada indelungata de timp. Ingredientele hidratante protejeaza si ofera elasticitate si suplete firului de par, lasandu-l matasos si mai placut la atingere.

Vopseaua de par semipermanenta iti ofera posibilitatea de a experimenta cu parul tau fara niciun regret. Pentru rezultate ca la carte, este recomandat sa respecti indicatiile de pe cutia de vopsea si, cel mai important, sa distribui vopseaua pe intreaga suprafata a parului, incepand cu radacina si terminand cu zona varfurilor.

Casting Crème Gloss reuseste sa acopere pana si firele de par albe.

Primele fire de par pot fi stresante, in special pentru femeile care nu isi doresc sa renunte la culoarea lor naturala. De aceea Casting Creme Gloss iti promite ca nu trebuie sa te agati de o culoare de par permanenta. Poti scapa de nuantele de gri plictisitoare cu aceasta vopsea semipermanenta care dureaza pana la 28 de samponari.

Ofera stralucire culorii naturale fara pic de amoniac!

Adela, 19 ani

"Mi-a placut culoarea mea naturala si mereu am crezut ca la parul vopsit se vede imediat diferenta, nu neaparat in bine, mai ales atunci cand iti cresc radacinile. Asa ajungi sa fii nevoita sa te vopsesti tot timpul, iar acest lucru iti deterioreaza parul. Nici nu am mereu timpul necesar sa fac asta, asa ca am ales sa nu-mi bat capul.

Casting Crème Gloss imi pune culoarea naturala in evidenta si am un par mult mai sanatos si stralucitor. Dureaza doar 28 de spalari, iar asta ma bucura. Iar culoarea e irezistibila! Abia astept s-o folosesc iar!"

Tutorialul de mai jos prezinta pasii necesari pentru a obtine un par irezistibil de stralucitor si o nuanta irezistibila... glossy, glossy!


Kudika
17 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.