Setari Cookie-uri

Fericirea vine din lucruri marunte

Fa o alegere, gandeste pozitiv si bucura-te de viata pe care o ai!

Exista foarte multa dezinformare cu privire la menopauza, un proces care imediat te duce cu gandul la imbatranire si lipsa poftei de viata. Nu ar trebui sa fie deloc in acest fel. Menopauza este o parte naturala si inevitabila din evolutia vietii fiecarei femei si trebuie sarbatorita si respectata.

Trecerea prin schimbarile dispozitiei provocate de menopauza te pot face sa te simti ca si cum ai fi intr-un parc de distractii; inainte de a te pierde complet in detalii, incearca unele dintre urmatoarele sfaturi pentru a ramane fericita si a avea o stare de spirit buna pe tot parcursul acestei perioade.

Alege sa te simti bine in pielea ta

Este timpul sa faci o alegere; ai doua variante: te poti confrunta cu menopauza, cu stari de furie si negativitate (foarte multe femei trec prin astfel de momente) sau poti accepta ca este vorba despre un proces important din viata ta de femeie. Profita din plin de perioada de tranzitie pentru a iti restabili prioritatile pentru restul vietii tale.

Citește și:

In momentul in care simti ca esti trasa in jos de emotii negative si ca esti complesita de tot ce se intampla in jurul tau, opreste-te pentru putin timp, respira adanc si spune-ti "Accept aceasta schimbare."

Tu esti singura care poate face o schimbare

In multe culturi, menopauza este privita ca o tranzitie in "anii de intelepciune" ai femeii. Astfel, femeile ajung sa imbratiseze procesul de menopauza si se simt onorate deoarece devin "femeile intelepte" ale triburilor lor.

Cum este posibil ca la noi acest proces natural sa fie considerat un subiect tabu?

Invata sa accepti ceea ce se intampla in viata ta, sa te bucuri de aceste schimbari deoarece ai ocazia sa inveti foarte multe despre tine si sa iti iubesti corpul. Viata este frumoasa iar fiecare modificare aduce lucruri minunate.

Iti cunosti scopul?

Citește și:

Sunt multe femei care reusesc sa faca din menopauza un moment de redefinire a rolurilor, intereselor si a recunoasterii scopului lor. Acesta este un moment de reflectie cu privire la locul in care au fost pana acum si la drumul pe care merg in viitor.

Exista ceva ce ti-ai dorit dintotdeauna sa faci? Oare este timpul sa pui capat unei relatii dureroase? Sau.. sa fie acesta momentul bun pentru a fi egoista si a te pune pe tine pe primul loc pentru a cunoaste ce inseamna cu adevarat fericirea?

Viata continua #farapauza

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.