Setari Cookie-uri

10 secrete ale frumusetii

Frumusetea este caracterizata prin intretinere, ingrijire si naturalete. Redactorul Valerie Monroe a publicat pentru cunoscuta revista O, The Oprah Magazine un articol in care prezinta mici secrete legate de intretinerea frumusetii exterioare.

Sfat : Aplica lotiune autobronzanta abia dupa folosirea unei creme hidratante. Astfel, produsul se va intinde uniform si nu vei mai fi nevoita sa acoperi petele inestetice de pe piele.

6. Folositi produse farmaceutice

Decat sa platesti sume exorbitante pe produsele de frumusete cumparate de la companiile mari, mai bine le cumperi din farmacii. Pe langa faptul ca sunt mult mai convenabile in ceea ce priveste pretul, acestea sunt si de o calitate foarte buna.

7. Gimnastica faciala, un sport benefic pentru tenul tau

Renunta la idea de operatii estetice sau injectari cu diferite substante. Cea mai buna modalitate de intretinere a tenului este reprezentata de gimnastica faciala. Astfel de exercitii imbunatatesc circulatia sangelui si oxigenarea tesuturilor.

8. Consuma multe fructe si legume crude

O alimentatie bogata in fructe si legume crude poate fi secretul frumusetii tale. Consuma produse bogate in antioxidanti (coenzima Q10, vitaminele A, C si E): mere, banane, citrice, struguri, varza, telina, sfecla, morcovi, pastarnac, urzici, conopida, spanac, rosii.

9. Nu experimenta pe parul tau

Coafurile clasice sunt cele care nu se demodeaza niciodata. Daca te-ai saturat de infatisarea ta, nu experimenta noi coafuri trasnite, ci alege un look clasic, care sa iti scoata in valoare trasaturile frumoase ale fetei.

10. Fii adepta faptelor bune

Imbunatateste respectul de sine facand fapte bune. Ajutorul acordat persoanelor nevoiase te poate face sa te simti minunat. Chiar si anumite studii realizate in Statele Unite de catre doctorul pshilog Dayan au demonstrat ca o persoana fericita este mult mai atractiva decat o persoana trista.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.