Setari Cookie-uri

Obiceiuri nesanatoase pentru par

Parul lung si matasos reprezinta atuul oricarei femei. In timpul verii este dificil sa-i pastram aspectul sanatos, in special daca nu tinem seama de cateva reguli esentiale.

A se evita pieptanarea parului cand este ud, deoarece firul este foarte sensibil si se rupe cu usurinta. De asemenea, este recomandata uscarea naturala a parului.

Elasticele foarte stranse

Elasticele, agrafele sau bigudiurile foarte stranse, favorizeaza caderea parului sau ruperea acestuia. Coafurile sofisticate sau cozile impletite foarte strans, pot cauza probleme serioase daca nu se va tine cont si de lejeritatea parului. De exemplu, orice elastic prins foarte strans, determina suprasolicitarea rezistentei parului, ducand in timp la slabirea radacinilor si despicarea varfurilor.

Vopseaua


Aparent o metoda clasica de infrumusetare, vopseaua se poate transforma foarte repede intr-un dusman al parului daca nu sunt respectate cateva reguli esentiale. Modificarile dese ale culorii de par presupun distrugerea treptata dar sigura a firelor , in special daca vopsirea nu se realizeaza intr-un salon profesional si la un anumit interval de timp.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.