Setari Cookie-uri

4 coafuri romantice

Stilul romantic emana feminitate, eleganta si este definit de coafuri lejere, cat mai naturale. De la coafuri simple, onduleuri naturale, pana la cocuri neglijente, acest stil se adapteaza cu usurinta personalitatii tale.

Stilul romantic emana feminitate, eleganta si este definit de coafuri lejere, cat mai naturale. De la coafuri simple, onduleuri naturale, pana la cocuri neglijente, acest stil se adapteaza cu usurinta personalitatii tale. Ti-am pregatit 4 coafuri in tendinte, ideale pentru orice look romantic seducator:

GREENHITHE, ENGLAND - APRIL 28: Pixie Lott attends a photocall to launch her 'Pixie Loves Lipsy' fashion collection at Lipsy, Bluewater Shopping Centre on April 28, 2010 in Greenhithe, England. (Photo by Ian Gavan/Getty Images) 1. Inocent angelic

Impletiturile se numara inca printre principalele tendinte ale acestei veri in materie de coafuri. Acestea evidentiaza un par stralucitor, matasos, usor de modelat. Pentru inceput, iti propunem o coafura inspirata din stilul hippie, care mascheaza un par rebel, cu tendinta de ondulare. Este relativ usor de facut, in special daca ai ceva experienta in realizarea impletiturilor. Daca ti se pare complicat, roaga o la o prietena sa te ajute.

Cum se realizeaza: piaptana-ti foarte bine parul, insistand pe suvitele care urmeaza sa fie impletite. Apoi, fa o carare pe mijloc sau intr-o parte si alege cate o suvita egala ca grosime din fiecare parte. Inainte sa impletesti suvitele, rasuceste-le si prinde-le cu agrafe pentru a evita sa se incurce cu parul ramas liber. Coditele nu trebuie impletite strans; trebuie sa fie cat mai lejere si sa ofere parului un aspect cat mai natural. La sfarsit se prind la baza cu un elastic de culoarea parului. Optional, le poti fixa cu ajutorul unor agrafe simple.

A model displays a creation by French designer Christian Lacroix during Paris Spring Summer 2009 Ready-to-Wear Fashion Week, at the Jardin des Tuileries in Paris, France on October 1, 2008. Photo by Thierry Orban/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom Photo via Newscom 2. Look de papusa
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.