Setari Cookie-uri

4 coafuri romantice

Stilul romantic emana feminitate, eleganta si este definit de coafuri lejere, cat mai naturale. De la coafuri simple, onduleuri naturale, pana la cocuri neglijente, acest stil se adapteaza cu usurinta personalitatii tale.

Cum se realizeaza: pentru inceput, descurca foarte bine parul si aplica la radacini o spuma pentru volum. Pentru un rezultat cat mai bun, modeleaza cu degetele suvitele, conferind parului un aspect aparent neglijent, extrem de seducator. Lasa bretonul liber si prinde doar cateva suvite din spate in agrafe de culoarea parului. Pentru un plus de stil, tapeaza-le inainte de la radacina. Coafura va capata volum si un plus de eleganta.

CANNES, FRANCE - MAY 25: French actress Anna Mouglalis arrives at 'Cinema Against AIDS 2006', the annual event in aid of amfAR (American Foundation for AIDS Research) at Le Moulin de Mougins during the 59th International Cannes Film Festival May 25, 2006 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images) 4. Coc rafinat

Cocul este una dintre cele mai permisive coafuri. Ultra-feminin si usor de realizat, este cea mai buna optiune pentru zilele toride ale verii. Iti propunem asadar, o coafura aparent neglijenta, indragita de majoritatea vedetelor de la Hollywood. Confera un aer boem, eleganta si romantism desavarsit. Avantajul acestei coafuri este ca poate fi accesorizata cu diademe pretioase ori cercei lungi tip candelabru.

Cum se realizeaza: piaptana foarte bine parul si alege o carare intr-o parte. Tapeaza-l usor la radacina si separa cateva suvite subtiri care vor incadra fata. Apoi, rasuceste parul intr-un coc lejer. Acesta va fi fixat la baza gatului cu agrafe. Pentru rezistenta coafurii, pulverizeaza la sfarsit fixativ. Nu uita de accesoriile fantezie, special pentru acest tip de coafura.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.