Setari Cookie-uri

4 coafuri romantice

Stilul romantic emana feminitate, eleganta si este definit de coafuri lejere, cat mai naturale. De la coafuri simple, onduleuri naturale, pana la cocuri neglijente, acest stil se adapteaza cu usurinta personalitatii tale.

Aceasta coafura pune accent pe trasaturile fetei, fiind ideala pentru o plimbare romantica pe-nserat. Bretonul drept confera un aer vesel chipului si poate masca anumite imperfectiuni ale tenului. Indiferent de lungimea parului, acest look este foarte usor de obtinut; necesita doar o placa de indreptat, fixativ si un strop de indemanare. Secretul acestei coafuri consta in volum si un aspect foarte natural.

Cum se realizeaza: parul trebuie sa fie proaspat spalat si uscat dinspre interior catre exterior, cu ajutorul unei perii rotunde, care sa-i confere volum de la radacina. Firele rebele se vor atenua utilizand un produs pentru netezire. Cand parul este complet uscat indreapta-l insistand pe varfuri si breton. La sfarsit, tapeaza parul de la radacina si pulverizeaza putin fixativ. Asorteaza acestei coafuri un machiaj diafan in tonuri de pastel, accentuand ochii.

NEW YORK - NOVEMBER 02: Singer Thalia attends the 7th Annual Latin Grammy Awards at Madison Square Garden November 2, 2006 in New York City. (Photo by Evan Agostini/Getty Images) 3. Natural

Parul lung, lasat liber pe spate este una dintre tenditele care predomina pe podiumurile de moda in fiecare sezon. Vara, in mod special manechinele defileaza afisand coafuri extrem de naturale, insa pline de personalitate. De ce sa nu incerci si tu un astfel de look? In plus, este rapid, ideal pentru momentele cand esti deja in intarziere la intalnirea cu iubitul, sau mai grav, cu seful permanent punctual.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.