Setari Cookie-uri

Potriveste machiajul cu nuanta parului

Stiai ca in functie de culoarea parului te avantajeaza anumite culori in machiaj? Asadar, fie ca esti satena, rocata, blonda sau bruneta, avem cateva sfaturi utile pentru fiecare.


Machiajul tenului:
in general se potrivesc nuantele de ocru, bej, care nu creeaza un contrast prea mare cu nuanta pielii. Pentru blush se aleg farduri in nuante roz pal, piersica, maroniu sau tonuri de bronz.

Machiajul buzelor:
pentru nuantele saten deschis sunt potrivite rujuri sau gloss maro-trandafiriu, roz-pastel, culoarea zmeurei. In cazul parului saten inchis se utilizeaza si culori mai reci: violet, maro sau rosu inchis.

Par brunet
Brunetele se pot considera cele mai norocoase, deoarece li se potrivesc foarte multe combinatii de nuante puternice care le pun in valoare trasaturile.

Machiajul ochilor:
se folosesc cu incredere atat culori deschise cat si tonuri inchise, intense. Machiajul smokey poate fi realizat cu nuante fumurii, dar si cu nuante violet, pentru un efect extravagant. In timpul zilei sunt recomandate fardurile aurii, violet, roz, albastru, galben-pamantiu si maro inchis. Aproape orice combinatie este potrivita, atata timp cat este in concordanta cu restul tinutei si culoarea ochilor. Brunetele pot folosi rimel negru din abundenta; dermatografe in nuante maro, turcoaz, roz si gri.

Machiajul fetei:
in cazul brunetelor cu ten masliniu se potriveste un fond de ten bronze si blush in nuante calde aramii. In general, orice bruneta ar trebui sa evite fondul de ten in nuante de roz, deoarece creeaza un contrast foarte puternic intre culoarea parului si chip. Cele mai bune tonuri sunt bej-auriu sau crem. Pantru fardul de obraz se recomanda: roz inchis, tonuri calde de piersica sau aramiu.

Machiajul buzelor:
Parului brunet i se potriveste cel mai bine rujul rosu intens. Alte culori: roz-maroniu, rosu-caramiziu, visiniu sau nude.

Par roscat
Aceasta culoare confera o stralucire aparte tenului si trebuie evidentiata fie prin culori tari, la fel de puternice sau prin tonuri neutre, cat mai naturale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.