Setari Cookie-uri

Potriveste machiajul cu nuanta parului

Stiai ca in functie de culoarea parului te avantajeaza anumite culori in machiaj? Asadar, fie ca esti satena, rocata, blonda sau bruneta, avem cateva sfaturi utile pentru fiecare.

Machiajul ochilor: Aceasta nuanta subliniaza ochii deschisi la culoare prin tonuri de verde, aramiu ori violet. Pentru ochii caprui sau negri sunt recomandate nuantele de maro, auriu, fildes, violet-roscat, tus de ochi maro sau negru. Machiajul smokey in culori tari nu se potriveste foarte bine roscatelor. Parul roscat iese foarte usor in evidenta, asadar sunt de evitat combinatiile de nuante foarte stridente si conturul ochilor intens.

Machiajul fetei: pentru roscate este recomandat fondul de ten deschis, si o pudra in acelasi ton. De evitat culorile inchise; confera un aspect artificial, total inestetic. Fardul de obraz se alege in nuante calde, roz, auriu sau piersica.

Machiajul buzelor: Gloss ori ruj rosu aprins, rozuri pale, corai, maro roscat. Pentru seara se pot folosi si culori mai intense: rosu-oranj aprins.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.