Setari Cookie-uri

Fii frumoasa in perioada sarbatorilor

Perioada sarbatorilor este foarte importanta si presupune multa energie si activitate din partea tuturor. In sezonul rece, corpul are nevoie de o ingrijire mai mare decat in celelalte perioade ale anului din cauza temperaturii scazute, zapezii, ploilor si gerului.

Perioada sarbatorilor este foarte importanta si presupune multa energie si activitate din partea tuturor. In sezonul rece, corpul are nevoie de o ingrijire mai mare decat in celelalte perioade ale anului din cauza temperaturii scazute, zapezii, ploilor si gerului.

Pentru a arata bine de sarbatori, trebuie sa ai grija de tenul si corpul tau anticipat. Iata cateva sfaturi simple de intretinere si idei din arta machiajului care te vor ajuta sa ai un ten curat si luminos si un trup frumos sculptat de sarbatori.

1. Incepe cu ingrijirea tenului

Ingrijirea pielii este foarte importanta deoarece fata ta este baza pentru orice machiaj pe care doresti sa il porti de sarbatori. In timpul iernii, trebuie sa ii acorzi tenului tau foarte multa atentie, mai ales daca ai o piele uscata.

Foloseste o crema hidratanta, atat in timpul noptii inainte de a merge la culcare, cat si in timpul zilei, dupa demachiere. Nu uita ca seara sa te demachiezi, indiferent daca ai fost sau nu ai fost machiata in ziua respectiva.

2. Lupta impotriva kilogramelor in plus

Sarbatorile nu ar trebui sa fie considerate o perioada in care iti poti neglija corpul mancand mult, indiferent de ora si de felul de mancare. Este important sa nu faci exces, ci sa mananci putin din fiecare preparat.

Nu uita de alimentele sanatoase, fructe si legume. Acestea pot reprezenta gustarile dintre mese sau pot fi folosite ca garnitura. Inainte de a merge la o petrecere, mananca un fruct pentru a face fata tentatiei de a manca toate preparatele servite.

3. Arta machiajului

Pentru perioada sarbatorilor poti incerca un machiaj simplu, usor natural, care sa iti evidentieze trasaturile frumoase ale tenului.

Aplica o baza pentru machiaj, lasa sa se usuce, apoi aplica fondul de ten. Nu te limita doar la zona fetei, ci coboara usor pana la decolteu pentru a nu avea aspectul inestetic de masca. Foloseste o pudra compacta pentru a scapa de luciul tenului, executand miscari circulare. Insista asupra fruntii si obrajilor. Poti folosi o pensula groasa, cu peri moi sau un buretel special pentru aplicarea pudrei.

Pentru ochi, foloseste nuante neutre sau culori calde, usor sidefate (crem, maron, roz, piersica, bej, auriu). Foloseste un eyeliner, trasand o linie foarte subtire din coltul interior al ochiului catre coltul exterior.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.