Setari Cookie-uri

Fii frumoasa in perioada sarbatorilor

Perioada sarbatorilor este foarte importanta si presupune multa energie si activitate din partea tuturor. In sezonul rece, corpul are nevoie de o ingrijire mai mare decat in celelalte perioade ale anului din cauza temperaturii scazute, zapezii, ploilor si gerului.

Aplica unul sau doua straturi de mascara inchis la culoare pe genele superioare. Pune accentul pe buze printr-un ruj rosu aprins.

Sfat: in ceea ce priveste culorile puternice, este important sa te axezi fie pe zona ochilor, fie pe buze deoarece daca accentuezi atat zona buzelor, cat si cea a ochilor, machiajul va deveni unul vulgar.

4. Inspira-te din tinutele vedetelor

Ca vestimentatie, poarta tinute care sa te reprezinte, insa care sa iti accentueze linia corpului si sa iti puna in evidenta silueta. Alege rochite feminine, usor sofisticate, in culori calde sau in nuante puternice, cu un umar, sau stil bandaj, cu paiete sau cu umerii supradimensionati, cu imprimeuri sau clasice.

Imagini aici.

Accesorizeaza tinuta cu pantofi cu toc, o poseta plic, un colier scump sau cercei si o coafura naturala, cu usoare onduleuri, in stil Hollywoodian. Imagini aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.