Setari Cookie-uri

Practic: Coafura ideala pentru o seara romantica

Pe langa tinuta sexy si machiajul impecabil, coafura este un alt aspect care conteaza cand te pregatesti pentru o seara romantica. Fie ca este vorba de prima intalnire sau doar ai vrea sa il surprinzi cu ceva nou, ti-am pregatit o coafura naturala, usor de realizat fara ajutorul unei prietene sau al unui hairstylist.

In sezonul acesta stilul neglijent studiat si volumul se numara printre tendintele principale in materie de coafuri. Asadar, mizeaza pe naturalete si opteaza pentru un look modern care sa-ti puna in valoare trasaturile fetei.

In plus, o coafura simpla permite realizarea unui machiaj mai intens si utilizarea accesoriilor care acorda un plus de personalitate imaginii. Modelul de coafura propus de noi se realizeaza in mai putin de 15 minute si exprima senzualitate, eleganta si rafinamet. Se potriveste atat parului lung cat si parului de lungime medie.

Pentru realizarea coafurii vei avea nevoie de un ondulator, o perie de par, fixativ, spray protector pentru coafat, o clama si o perie sau un pieptan cu dintii desi.

Pasul 1

Pentru inceput aplica spray-ul care protejeaza parul de efectele negative ale produselor de styling. Parul trebuie sa aiba un aspect uniform stralucitor, asadar inainte de coafare se va pieptana foarte bine. Farmecul acestui look consta in volumul care confera o imagine eleganta si transmite o atitudine mai ferma. Asadar, alege 3-4 suvite din crestetul capului, pulverizeaza putin fixativ la radacina si tapeaza-le pentru a adauga volum parului. Apoi, aranjeaza suvitele rebele proaspat tapate cu varful degetelor.

Pasul 2

Prinde jumatate din par la spate, rasuceste-l de cateva ori si fixeaza-l cu ajutorul clamei. Apoi imparte parul in doua sectiuni egale si piaptana-l din nou, inainte de a trece la pasul urmator. Onduleurile lejere sunt un alt trend apreciat in materie de hairstyle. Asadar, onduleaza cateva suvite si obtine bucle romantice stralucitoare. Tine suvitele pe ondulator 10-15 secunde apoi elibereaza-le si definitiveaza-le forma cu ajutorul degetelor. La sfarsit finiseaza coafura cu spray fixativ.

Pentru detalii mai multe, urmareste clipul de mai jos:



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.