Setari Cookie-uri

Coafuri retro in tendinte pentru orice lungime de par

Stilul retro domina tendintele in materie de coafura. Intalnit atat pe podium cat si la celebritati, imbina perfect eleganta cu rafinamentul clasic al anilor ’40.

Asadar, in cazul parului mediu, posibilitatile de coafare sunt variate. Se piaptana parul cu o carare intr-o parte si se onduleaza suvita cu suvita incepand cu bretonul. Onduleurile obtinute trebuie sa fie cat mai naturale. La final se pot utiliza ca accesorii bentite late sau agrafe cu flori mari decorative; click aici pentru fotografii. Cele care isi doresc un look mai rebel, pot rasuci parul intr-un coc neglijent, lasand cateva suvite libere sa incadreze chipul.

Coafura potrivita parului lung

Parul lung permite realizarea unor coafuri cat mai variate, de la look-uri simple, pana la cocuri elegante, ideale pentru petreceri.

Daca esti adepta unui stil cat mai natural si nu agreezi coafurile sofisticate, iata o propunere pentru a-ti inviora frizura: poarta parul pieptanat intr-o parte; pentru imagine click aici. Onduleaza suvite groase incepand de la nivelul fruntii si fa o carare pe mijloc. Fixeaza bine parul cu agrafe intr-o parte si la sfarsit pulverizeaza fixativ pentru a finisa coafura.

Cocul voluminos accesorizat cu flori mari este alegerea ideala daca te pregatesti pentru un cocktail sau o petrecere care necesita o tinuta deosebita. Vizualizeaza aici mai multe coafuri de seara interesante.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.