Setari Cookie-uri

Practic: Coafura a la Bella Swan

Actrita Kristen Stewart, interpreta rolului Bella Swan din seria Twilight, a reusit sa isi faca mii de fani nu doar datorita talentului si farmecului sau, ci si stilului sau, adoptat de majoritatea adolescentilor.

Pentru inceput, foloseste o perie pentru a descurca parul. Imparte parul in doua parti egale, facandu-ti carare pe mijloc. Poti folosi fie un pieptene normal, fie degetele. Aplica un spray protector si spuma pentru volum.

Sfat: pentru a aplica mai bine spuma pentru volum, pune putina pe ambele palme, lasa capul in jos si strange usor parul in maini.

Pasul 2

Imparte din nou parul in mai multe sectiuni (4 sau 6). Ia cate o suvita de par si rasuceste-o in jurul ondulatorului de la varf pana aproape de radacina. Asteapta maxim un minut pentru ca buclele sa aiba un aspect cat mai natural. Rasuceste suvita si prinde-o cu o agrafa. Procedeaza la fel pentru fiecare suvita.

Foloseste putin fixativ pentru ca buclele sa nu se desfaca in timp si asteapta 30-40 de minute, dupa care scoate toate agrafele.

Pasul 3

Pentru a avea o coafura cat mai naturala, desfa usor buclele cu degetele, apoi joaca-te cu mainile prin par. Tapeaza usor parul pentru un plus de volum si aplica un spray stralucitor pe intreaga suprafata a parului.

Sfat: poarta o bentita subtire, simpla, in culori inchise.

Pentru mai multe detalii, urmareste videoclipul de mai jos:


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.