Machiajul de gheisa este unic, indraznet si redefineste standardele frumusetii feminine. Acesta implica o transformare radicala, fermecatoare.

Pasul 1:

Tenul perfect, cu aspect de portelan este specific machiajului de gheisa, asadar ca baza de machiaj aplica intai o crema pentru hidratare. Opteaza pentru un fond de ten lichid cu o nuanta mai deschisa decat cel utilizat de obicei. Intinde-l foarte bine cu un buretel pe fata si pe gat, altfel chipul tau va arata ca o masca. Aplica si o pudra compacta translucida pentru a conferi chipului un aspect mat.

Pasul 2:


Sprancenele subliniate reprezinta o alta caracteristica a machiajului de geisha. Defineste-le cu un creion inchis fara sa depasesti conturul natural. Aplica un fard nude pe pleoapa mobila si sub sprancene foloseste un fard alb sidefat. Uniformizeaza foarte bine cele doua nuante cu pensula de blending.

Creeaza umbre cu ajutorul unui fard roz crema cu o textura sidefata. Intinde-l foarte bine cu degetele pe toata pleoapa pana spre sprancene. Confera privirii un plus de expresivitate utilizand un fard compact roz-fuchsia. Aplica-l cu o pensula pe intreaga pleoapa si estompeaza-l inspre coltul exterior. Finiseaza machiajul pleoapelor amestecand bine fardurile utilizate.

Pasul 3:

Aplica eye-liner negru incepand din coltul interior al ochiului. Pe pleoapa inferioara traseaza o linie doar pana la jumatatea ochiului. Intoarce genele cu un clestisor si foloseste un rimel pentru volum. Privirea expresiva reprezinta atuul acestui machiaj, asadar opteaza si pentru o pereche de gene false cu un aspect natural. Pentru machiajul buzelor foloseste un ruj rosu provocator. Completeaza look-ul de gheisa cu o coafura in acelasi ton.

Urmareste clipul de mai jos pentru mai multe detalii: