Setari Cookie-uri

Practic: Trucuri de la Regina sprancenelor

Anastasia Soare, supranumita Regina sprancenelor de la Hollywood, a devenit celebra si extrem de admirata in randul celor mai cunoscute vedete internationale. Aceasta le-a schimbat radical expresia fetei pensandu-le cu o iscusinta magistrala sprancenele.

Anastasia Soare, supranumita “Regina sprancenelor” de la Hollywood, a devenit celebra si extrem de admirata in randul celor mai cunoscute vedete internationale. Aceasta le-a schimbat radical expresia fetei pensandu-le sprancenele cu o iscusinta deosebita. Celebritati precum Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Naomi Campbell sau Kim Kardashian au devenit cele mai bune prietene ale romancei.

Cindy Crawford model Plecata din 1989 in SUA, Anastasia a studiat timp indelungat regula proportiilor de aur care stau la baza sprancenelor perfecte. A urmat cursuri de cosmetica in Romania si pentru a putea profesa, odata ajunsa in Los Angeles si-a luat licenta de esteticiana. Pentru ca in timp clientela ei s-a marit simtitor, a fost determinata sa-si deschida propriul salon, Anastasia Beverly Hills.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.