Setari Cookie-uri

Au devenit picioarele noii sani?

Sexul vinde si toata lumea este constienta de acest aspect, in special vedetele. Acestea recurg la numeroase tehnici pentru a isi promova albumele, videoclipurile sau doar pentru a castiga cativa bani din aparitiile la emisiuni de televiziune.

Chiar nu mai exista frumusete naturala sau placerea de a surprinde prin talent si nu goliciune?
Tinerele adolescente urmeaza pas cu pas stilul si modul de viata al starurilor autohtone si ajung sa arate precum niste femei de moravuri usoare. Fuste si pantaloni scurti, bluze decoltate si cu buricul la vedere, tocuri mult prea inalte, machiaj excesiv in timpul zilei…totul se rezuma la falsitate si impopotonare.

4. Pune-ti imaginatia la contributie

Adopta tinute care sa te caracterizeze si sa iti arate latura feminina. Poarta rochite feminine, pantaloni scurti (cu o bluza casual si o veste sau o esarfa), fustite cu volane, jeansi cu talie inalta si un tricou sau camasi lungi cu pantaloni cigarette.

Experimenteaza si incearca sa ai propriul tau stil. Achizitioneaza-ti numeroase esarfe si coliere si asorteaza-le cu tinutele. Simte-te bine in pielea ta si pune-ti amprenta pe outfiturile tale prin stil, rafinament si bun gust.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.