Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj inspirat de Olivia Wilde

Olivia Wilde, una dintre cele mai frumoase vegetariene de la Hollywood, s-a facut remarcata nu doar frumusetii sale naturale, ci si talentului actoricesc.

Pentru a obtine un machiaj in stilul Oliviei Wilde ai nevoie de: baza pentru machiaj, fond de ten, fard pentru sprancene, fard crem lichid, farduri (negru, gri inchis, auriu), pensule, creion dermatograf, mascara, blush, ruj si gloss.

1. Rutina zilnica a machiajului

Dupa demachiere, curatare si hidratare, aplica baza pentru machiaj, asteapta cateva secunde pentru a se usca, apoi utilizeaza fondul de ten. Intinde uniform produsul atat pe fata, cat si pe zona gatului si a decolteului.

2. Machiajul sprancenelor

Incepe prin a folosi un fard special pentru sprancene si, cu o pensula cu peri aspri si taiati oblic, traseaza linii fine, fara a apasa prea mult. Incepe cu coltul interior, continua catre zona arcuita si opreste-te in coltul exterior al ochiului.

Nu depasi linia naturala a sprancenelor deoarece vor avea un aspect inestetic.

Sfat: ai nevoie de un fard in aceeasi nuanta sau cu o nuanta mai inchisa decat cea a sprancenelor tale (indicat pentru persoanele blonde, cu firul de par deschis la culoare).

3. Machiajul ochilor

Foloseste o baza pentru machiajul ochilor (in nuante de crem deschis) pe intreaga suprafata a pleoapei superioare. Continua prin a aplica un fard mat gri inchis sau negru pe pleoapa mobila apoi, cu ajutorul unei pensule cu peri fini, intinde fardul, insistand in coltul exterior al ochiului.

Utilizeaza un fard auriu, trasand o linie subtire deasupra fardului inchis, de-a lungul intregii pleoape. Amesteca usor cele doua farduri pentru o trecere treptata de la o culoare la alta.

Pe pleoapa inferioara foloseste acelasi fard inchis (gri sau negru) pe care l-ai folosit si pe pleoapa superioara.

Creionul dermatograf trebuie aplicat exact deasupra genelor inferioare. Trage usor de pleoapa si traseaza linii fine, fara a apasa foarte mult. Ofera expresivitate ochilor prin utilizarea unui strat de mascara pe pleoapele superioare.

4. Machiajul pometilor si al buzelor

Contureaza zona obrajilor cu ajutorul unui blush in nuante de piersica sau maro deschis. Buzele au nevoie de un ruj in nuante nude sau deschise la culoare (rose, crem sau bej). Aplica un gloss in aceeasi nuanta cu cea a rujului pentru un plus de stralucire.

Mai multe detalii gasesti in filmuletul de mai jos:



Un articol de Amelia Ciurica

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.