Setari Cookie-uri

Practic: noutati despre machiajul buzelor

In sezonul cald se poarta buzele puternic colorate. Odata cu aparitia colectiilor de sezon, make-up artistii au hotarat si tendintele in materie de frumusete pentru primavara viitoare. Iata care sunt cele mai in voga propuneri pentru machiajul buzelor:

In sezonul cald se poarta buzele puternic colorate. Odata cu aparitia colectiilor de sezon, make-up artistii au hotarat si tendintele in materie de frumusete pentru primavara viitoare. Iata care sunt cele mai in voga propuneri pentru machiajul buzelor:

buze rosii 1. Conturul buzelor nu mai este la moda

Conturul buzelor nu se mai poarta de cateva sezoane. In cazul unui machiaj mai intens poate fi utilizat doar ca forma de retus, cat mai estompat. Buzele trebuie sa aiba un aspect uniform cat mai firesc. Cele mai recente trenduri in frumusete se caracterizeaza prin naturalete si simplitate. Aspectul artificial, extrem de studiat nu mai este la mare cautare.

2. Rujuri in culori neon


Primavara aceasta machiajul buzelor isi propune sa atraga atentia prin culoare si nonconformist. De la buze mate fuchsia pana la texturi indraznete, totul este permis, atata timp cat nuanta aleasa se potriveste cu tenul si garderoba.

Machiajul fetei se poarta natural, pune accent pe stralucire si buzele ies in evidenta. Nuantele intense de portocaliu si roz se numara printre cele mai in voga culori. Pe catwalk Diane von Frustenberg si Marc Jacobs au combinat look-ul nonconformist cu tinute in acelasi ton.

3. Culorile pastel


Nuantele pastelate completeaza perfect machiajul natural. Chiar daca trendul nude inca domina in preferinte, o parte dintre stilisti au simtit nevoia unei schimbari. Asadar, au inlocuite rujurile terne cu tonuri calde roze piersica sau lila. Astfel, infatisarea capata un aspect fresh cat mai placut. De asemenea, pastelurie au un avantaj in plus fata de rujurile neon: favorizeaza atat tenul inchis, cat si tenul deschis la culoare.

4. Rujul mat

Make-up artistii caselor de moda au combinat machiajul puternic al ochilor cu buze mate, perfect naturale. Asadar, in contrast cu pleoapele stralucitoare au optat pentru nuante discrete, nude, lipsite de stralucire.

Totusi, iata un pont care ar trebui retinut in cazul acestui tip de make-up. Buzele simple, aparent naturale trebuie sa aiba un aspect sanatos si ingrijit. Asadar, inainte de machiaj se recomanda un gomaj si o hidratare intensa. Pentru un rezultat cat mai bun, se poate utiliza ca baza un balsam de buze nutritiv.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.