Setari Cookie-uri

Practic: Coafura edgy de primavara

Naturaletea unei persoane nu emana doar din interior, ci se poate concretiza si prin stilul unic al fiecarei persoane. De aceea conteaza foarte mult hainele pe care le alegem, machiajul pe care il aplicam, coafura pe care o purtam si modul in care vorbim sau ne comportam in societate.

Pasul 1: impletirea suvitelor

Piaptana bine parul. Daca este foarte incurcat, foloseste un spray special pentru o mai buna descurcare. Prinde parul din zona calotei (temporar) cu ajutorul unui cleste.

Separa parul de deasupra urechii si imparte sectiunea rezultata in trei suvite egale. Incepe prin a impleti pana aproape de varf, apoi prinde cu un elastic. Procedeaza la fel si in cealalta parte a capului.

Pasul 2: taparea parului

Lasa liber parul prins cu clestele, foloseste peria pentru a il descurca, apoi incepe sa il tapezi. Ia suvite subtiri de par si tapeaza parul incepand de la radacina. Inainte de a tapa aplica fixativ pe fiecare suvita de par pentru ca volumul rezultat sa ramana pe intreaga durata a zilei.

Prinde coditele impletite cu agrafe la spate. Piaptana usor la suprafata parul tapat (pentru un aspect aranjat), apoi prinde-l cu cateva agrafe in crestetul capului.

Asigura-te ca suvitele impletite sunt prinse bine, apoi desprinde elasticele si despleteste parul pana in zona agrafelor.

Pasul 3: ondularea parului

Foloseste spray protector pe parul desprins, asteapta sa se usuce, apoi separa parul in cateva sectiuni. Infasoara fiecare suvita de par pe ondulator pe vertical, pornind de la varfuri si continuand pana aproape de radacina firului de par. Asteapta sa actioneze pentru cateva secunde, apoi elibereaza suvita. Procedeaza la fel si cu celelalte suvite.

Plimba-ti mainile usor prin par pentru a desface suvitele, apoi aplica putin fixativ.

Pentru mai multe detalii, urmareste filmuletul de mai jos:



Un articol de Amelia Ciurica



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.