Setari Cookie-uri

Unghii: tendinte, modele si Chanel

Unghiile au fost si vor ramane intotdeauna o modalitate de a infrumuseta mainile delicate ale unei femei, contribuind la formarea unei prime impresii bune. Fie ca preferi o manichiura simpla, fie una eleganta sau cu model, unghiile trebuie sa fie intotdeauna curate si bine ingrijite.

Nuantele care au facut istorie (pe langa Rouge Noir) au fost: Black Satin, Rouge Lotus, Bleu Satin, Orange Fizz, Vendetta, Dragon, Jade, 505 Particuliere, Nouvelle Vague, Paradoxal si Khaki.

In acest sezon, Chanel ne propune Black Pearl, o nuanta furtunoasa, inchisa, cu fire de “metal argintat”, verde sidefat si albastru stralucitor, ultimul facandu-si aparitia doar in lumina puternica a soarelui sau a reflectoarelor.


4. Arta cu ajutorul apei

Pune-ti imaginatia la contributie si creeaza singura modele pentru unghii. Pentru a fi frumoasa nu sunt necesare vizitele la saloanele de frumusete, ci trebuie sa iti acorzi putin timp si rabdare pentru a te transforma in propria ta clienta.

Modelele pentru unghii cu ajutorul apei reprezinta un mod simplu de a iti pune in evidenta mainile. Desi pare dificil, nu este vorba despre o metoda sofisticata, ci mai degraba despre una destul de simpla, avand in vedere rezultatul obtinut.

Alege cateva nuante de lac de unghii cat mai colorate si diferite. Adauga intr-un pahar apa si apoi incepe prin a pune cate o picatura de oja deasupra apei, apoi alta (folosind o alta nuanta de oja) in centrul precedentei. Repeta operatiunea pana in momentul in care ti se pare ca este suficient.

Foloseste un intrument ascutit (preferabil o scobitoare) si amesteca usor, trasand linii fine pentru a obtine modelul care iti place. Nu astepta foarte mult deoarece lacul de unghii se poate usca si nu il mai poti folosi.

Introdu unghia in pahar, asteapta doua secunde si plimba scobitoarea prin apa pentru a indeparta excesul. Foloseste acest model pe unghiile de la degetele inelare sau mici (pe restul foloseste un lac de unghii intr-o singura nuanta) pentru a nu avea o manichiura mult prea incarcata.



Un articol de Amelia Ciurica


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.