Setari Cookie-uri

Secrete pentru un par de invidiat, de la stilistul vedetelor, Ken Paves

Jennifer lopez, Jessica Simpson, Eva Longoria si Victoria Beckham sunt doar cateva dintre celebritatile care se lasa pe mana lui cand isi doresc imbunatatiri sau schimbari de look. Hairstylistul Ken Paves a devenit preferatul vedetelor de la Hollywood. Iata sfaturile lui pentru un par stralucitor, de invidiat:

4. Spala parul corect

Samponarea si hidratarea parului cu un balsam nutritiv sunt doi pasi esentiali pentru o podoaba capilara cu un aspect sanatos. Cand speli parul maseaza scalpul cu miscari circulare, astfel incat sa stimulezi circulatia sangelui. De asemenea, lasa samponul sa actioneze cel putin 5 minute inainte sa aplici masca sau balsamul. Cand usuci parul, alterneaza aerul cald cu aerul rece si nu-l pieptana pana nu esti convinsa ca este 80% uscat. Parul ud este extrem de fragil si se poate deteriora foarte usor.

5. Maini curate, par ingrijit


Nu in ultimul rand cel mai bun remediu pentru un par stralucitor sunt mainile curate si ingrijite. Deseori, din plictiseala sau din obisnuinta, avem tendinta sa ne jucam cu suvitele de par. Daca ne vom plimba palmele transpirate si murdare prin par, podoaba noastra capilara va arata la fel. Asadar, nu neglija igiena mainilor daca stii ca nu poti renunta la acest obicei. Si ar fi de preferat sa recurgi la acest tabiet cat mai rar, deoarece stimuleaza ingrasarea parului.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.