Setari Cookie-uri

Astrologie: Coafuri potrivite pentru fiecare zodie!

Descopera ce trucuri de hairstyling te avantajeaza in functie de zodia ta si tine cont de stilul vedetelor nascute in acelasi semn zodiacal:

Descopera ce trucuri de hairstyling te avantajeaza in functie de zodia ta si tine cont de stilul vedetelor nascute in acelasi semn zodiacal:

Berbec

Nativele zodiei Berbec sunt avantajate de coafuri cu volum. Sunt firi dinamice si nu acorda foarte mult timp ingrijirii parului. Asadar, li se potrivesc frizurile simple puse in valore de accesorii ori de o nuanta extravaganta. Tonurile de roscat sau blond de diferite intensitati li se potrivesc foarte bine. Coada de cal inalta sau buclele rebele sunt coafuri elegante si feminine care se potrivesc indiferent de momentul zilei.

Invata mai multe idei de coafare urmarind stilul vedetelor care sunt nascute in aceeasi zodia: Mariah Carey, Celine Dion sau Keira Knightley.

Taur

Nativele zodiei Taur sunt dominate de Venus, zeita frumusetii si a feminitatii. Asadar, ingrijirea si aspectul ireprosabil sunt prioritare pentru femeile Taur. Coafurile caracterizate de simplitate le avantajeaza in general fizionomia. Creativitatea le ajuta sa-si creeze frizuri originale care le confera un aer boem. Orice agrafa extravaganta este binevenita, la fel si ideile de styling. Persoanele din aceasta zodie adora sa experimenteze. Mizeaza pe naturalete si coafuri de efect usor de realizat.

Urmareste stilul vedetelor nascute in aceeasi zodie si desopera cat mai multe idei de styling. Renee Zellwegger, Cate Blanchett, Jessica Alba, Penelope Cruz, Audrey Hepburn si Barbra Streisand sunt doar cateva nume celebre recunoscute pentru eleganta lor.

Gemeni

Nativele zodiei Gemeni sunt apreciate pentru ideile de stil spontaneitatea de care dau dovada. Sunt adeptele coafurilor noi, cat mai variate. Nu trebuie sa fie neaparat in tendinte, ci conteaza sa le contureze personalitatea. Deoarece se plictisesc usor, ar fi ideal sa opteze pentru nuante naturale. Parul lung le permite sa experimenteze diverse coafuri, asadar tunsorile foarte scurte ar trebui evitate.

Dupa caz, nativelor li se potrivesc atat cocurile somptuase, cat si parul desprins cu aspect dezordonat. Nicole Kidman, Angelina Jolie, Naomi Campbell, Kylie Minogue, Heidi Klum si Natalie Portman se numara printre vedetele nascute in zodia Gemeni, recunoscute pentru stilul deosebit pe care-l adopta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.