Setari Cookie-uri

Astrologie: Coafuri potrivite pentru fiecare zodie!

Descopera ce trucuri de hairstyling te avantajeaza in functie de zodia ta si tine cont de stilul vedetelor nascute in acelasi semn zodiacal:

Rac

Nativelor zodiei Rac le plac coafurile traditionale care nu le dau mari batai de cap. Prefera parul lung lasat pe spate prins intr-o coada sau tapat usor. Ar putea sa-si improspateze look-ul apeland la cateva trucuri simple. Ondulatorul le poate ajuta sa-si creeze bucle naturale, fara sa le rapeasca prea mult timp. Varfurile ondulate si impletiturile neglijente reprezinta o alta solutie pentru femeile Rac.

Alte vedete nascute in aceeasi zodie sunt: Meryl Streep, Pamela Anderson, Liv Tyler, Linsday Lohan si Jessica Simpson. Studiaza-le stilul pentru un plus de creativitate.

Leu

Nativele acestei zodii acorda o importanta majora ingrijirii parului. Imaginea este foarte importanta pentru ele, asadar nu ies din casa fara sa arate bine. Tunsorile filate care le confera volum sunt cele mai potrivite pentru acestea. Dupa caz, pot opta pentru par drept sau suvite rebele, dezordonate, pentru un look deosebit. De asemenea, bretonul inegal le pun in valoare privirea si confera noutate coafurii.

Pentru idei in plus de styling, inspira-te din stilul altor vedete nascute in aceeasi zodie: Madonna, Halle Berry, Jennifer Lopez, Charlize Theron, Whitney Houston si Hilary Swank.

Fecioara

Nativele zodiei Fecioara adopta de cele mai multe ori coafuri simple si comode care le confera un aspect ingrijit. Gelul de par sau ceara sunt produsele care nu ar trebui sa le lipseasca din trusa de styling. In functie de decade, coafurile potrivite pot varia de la o persoana la alta. O parte din native sunt avantajate de tunsori scurte minimaliste, in timp ce altele prefera coafurile sofisticate clasice.

In privinta coafarii parului, femeile Fecioara se mai pot inspira din stilul vedetelor nascute in aceeasi zodie: Sophia Loren, Beyonce, Cameron Diaz, Salma Hayek, Shania Twain, Claudia Schiffer sau Raquel Welch.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.