Setari Cookie-uri

Astrologie: Coafuri potrivite pentru fiecare zodie!

Descopera ce trucuri de hairstyling te avantajeaza in functie de zodia ta si tine cont de stilul vedetelor nascute in acelasi semn zodiacal:

Pentru mai multe idei de coafare se pot inspira din stilul urmatoarelor vedete capricorn: Emilie de Ravin, Stephenye Meyer sau Dido.

Varsator

Nativele zodiei Varsator sunt in general nehotarate in privinta coafurii. Fie nu sunt multumite de volum, fie de lungimea firului de par. Ar fi ideal sa tina cont de forma fetei cand se coafeaza si sa aleaga culori naturale. De asemenea, tendintele pot fi de mare ajutor. Sunt de evitat coafurile clasice sau tunsorile scurte.

Shakira, Geena Davis, Oprah Winfrey, Isla Fischer sau Kelly Rowland, native ale aceleiasi zodii iti pot oferi mai multe idei de coafuri. Urmareste-le stilul.

Pesti

Nativele zodiei Pesti isi schimba foarte des coafura. De cele mai multe ori reusesc sa arate bine fara sa depuna prea mult efort. Urmaresc noutatile pe care le adapteaza cu atentie propriului stil. Li se potrivesc de minune coafurile romantice si tunsorile medii la baza gatului. In cazul nativelor Pesti simplitatea este cheia elegantei.

Stilul de coafura al urmatoarelor vedete poate constitui un model pentru acestea. Dakota Fanning, Drew Barrymore, Jessica Biel si Eva Herzigova sunt celebritati nascute in aceeasi zodie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.