Setari Cookie-uri

Asa arata chilotii cu push up!

Totul pentru frumusete. Corsete, epilare cu ceara, tocuri extrem de inalte, diete stricte...facem orice pentru a fi cochete si apreciate. Dupa pantalonii cu push up, este randul lenjeriilor intime. Si daca sutienul care ne ridica sanii a fost inventat inca din anii ‘80, este timpul pentru o noua era: era chilotilor cu push up.

De unde iti poti achizitiona un astfel de accesoriu?

Daca te pricepi la shopping-ul online, de pe site-urile de afara iti recomand themagicknichers sau magicbodyfashion. Pe aceste site-uri gasesti tot ce iti doresti de la marimi, la diferite materiale si diverse modele, create special pentru ca tu sa te simti speciala. Dezavantajul? Preturile sunt destul de piperate si trebuie sa iei in considerare si taxa de livrare.

In Romania, primul magazin virtual de chiloti cu push up este loulou.ro. Acesta a avut lansarea de curand si vine in ajutorul tau cu o gama variata de materiale delicate si intr-o multitudine de culori. Exista trei colectii diferite (Caramel, Bonbon si Chocolat), chilotii sunt disponibili in doua modele, boxer si panty, iar preturile pornesc de la 78 de lei.


Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.