Setari Cookie-uri

1-2-3 Pasi pentru o cina perfecta

Vrei sa-i faci o surpriza iubitului tau si te-ai gandit sa-i pregatesti o cina romantica? Este o idee foarte buna, iar el va iti va aprecia cu siguranta efortul. Spunem efort, deoarece va trebui sa faci cateva pregatiri, astfel incat sa va bucurati impreuna de o seara speciala. Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a organiza o cina perfecta:

Stabileste dinainte meniul si gandeste-te foarte bine ce mancaruri vrei sa prepari. Ar fi ideal sa mergi la cumparaturi chiar in dimineata respectiva sau cu o zi inainte. Alimentele trebuie sa fie proaspete si sa aiba un aspect cat mai placut. Fa-ti o lista cu ingredientele necesare pentru a fi sigura ca nu vei uita nimic. Nu in ultimul rand, astfel vei evita cheltuielile suplimentare.

Vinul alb sau rosu nu trebui sa lipseasca din meniul unei seri romantice. Insa, nu uita sa alegi si alte tipuri de bauturi care sa se potriveasca mancarii alese. De asemenea, servetele colorate si o fata de masa cu o textura delicata vor completa perfect cadrul romantic.
Kudika
27 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.