Setari Cookie-uri

Un nou trend: As dori o albire anala, va rog!

Lumea se schimba si noi incercam sa tinem pasul cu ea. Unele lucruri care acum ni se par doar un moft, vor deveni o simpla necesitate. O data cu trecerea timpului ne schimbam dorintele si tindem catre alte idealuri.

Albirea anala o poti face acasa, in propriul tau apartament. Pentru asta trebuie doar sa iti achizitionezi niste creme speciale. Mare atentie la ingrediente! Exista produse care contin substante chimice intr-o concentratie destul de mare si pot fi destul de periculoase pentru zonele intime deoarece pot arde pielea sau lasa cicatrice.



Sfat: Citeste cu atentie prospectul. Nu iti cumpara niciodata un produs care contine hidrochinona sau acid kojic deoarece sunt destul de puternice si nu sunt indicate pentru folosirea in zonele intime sensibile.

Gaseste geluri care sa contina ingrediente naturale cum ar fi extractele din plante. Poti comanda un astfel de produs de pe site-ul www.southbeachskinsolutions.com.

Produsul poate fi folosit pe orice parte a corpului, pe zonele cu pistrui sau pete, in zona vaginului sau a anusului si chiar pe mameloane. Pentru rezultate spectaculoase, tratamentul trebuie sa fie aplicat zilnic, timp de aproximativ patru saptamani.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.