Un nou trend in materie de coafura il reprezinta cocul voluminos. Printre vedetele care s-au afisat cu un astfel de look se numara si Jennifer Lopez. Pe langa faptul ca iti ofera eleganta si stil, cocul este perfect pentru aproape orice tip de par, de la mediu la lung. In plus, aceasta coafura poate fi purtata in special de femeile minione, carora nu le place sa poarte tocuri.

Pasul 1: Prinderea parului

Piaptana bine parul si prinde-l intr-o coada obisnuita. Pune bentita pe cap de acum pentru ca daca o pui la sfarsit, este posibil sa distrugi coafura.

Sfat: achizitioneaza-ti o bentita cat mai simpla pentru a nu atrage prea mult atentia. In plus, coafura este destul de voluminoasa si nu vrei sa ai un look foarte incarcat.

Trage usor de parul din spatele si din fata bentitei pentru a crea volum. Foloseste coada unui pieptene, astfel iti vei usura munca, iar volumul creat va fi uniform in toate locurile.

Pasul 2: Crearea cocului

Ia cate o sectiune subtire de par din coada si tapeaza cu ajutorul unui pieptene sau a unei perii speciale. Cu cat tapezi mai mult cu atat cocul va fi mai voluminos. Rasuceste suvita si prinde-o cu o agrafa, in aceeasi nuanta cu cea a parului tau.

Continua sa faci acelasi lucru cu tot parul: separa parul, tapeaza si prinde cu agrafe.

Sfat: foloseste cate agrafe sunt necesare. La final adauga putin fixativ.