Setari Cookie-uri

Top trucuri pentru ca machiajul sa te avantajeze, fara sa te 'imbatraneasca' prematur

Uneori, fara sa ne dam seama, avem tendinta sa exageram in privinta machiajului. Se intampla sa vrem sa ne accentuam si ochii, si buzele, si pometii in acelasi timp, sau sa nu stim exact ceea ce ni se potriveste tipului nostru de ten, iar toate acestea ne confera un aspect imbatranit.

Sursa: Noifetele.ro

Uneori, fara sa ne dam seama, avem tendinta sa exageram in privinta machiajului. Se intampla sa vrem sa ne accentuam si ochii, si buzele, si pometii in acelasi timp, sau sa nu stim exact ceea ce ni se potriveste tipului nostru de ten, iar toate acestea ne confera un aspect imbatranit. Urmeaza trucurile de mai jos pentru a-ti pune in valoare trasaturile.

1. Fardul de ochi potrivit – Fii foarte atenta la ce fard de pleoape folosesti. Unul prea intens te poate imbatrani instantaneu, mai ales daca este folosit din belsug. Solutia de a folosi un fard de pleoape usor sidefat este infailibila, iti va lumina chipul instantaneu. Atentie mare, nu te gandi la sclipiciul anilor 80’, acum majoritatea produselor au in compozitie particule extrem de fine si deloc stridente. De asemenea, nu incerca sa folosesti culori tari si nu te agata de eyeliner-ul negru daca nu ti se potriveste, de exemplu daca ai ochii mici si mai apropiati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.