(P)Nu toate spumele sunt la fel!

Kudika
28 Septembrie 2011

Stiati ca exista o vopsea-spuma permanenta care iti ofera o intensitate de durata a culorii pe care nici o alta nu o poate intrece?

Stiati ca exista o vopsea-spuma permanenta care iti ofera o intensitate de durata a culorii pe care nici o alta nu o poate intrece?

Nu toate spumele sunt la fel: Wellaton iti prezinta o tehnologie unica de spuma coloranta, care ofera parului o durata a intensitatii a culorii pe care nicio alta vopsea - spuma permanenta nu o poate depasi.

Descopera o noua modalitate de a-ti schimba culoarea parului cu noua vopsea-spuma permanenta dezvoltata de Wella – vopseaua de par recomandata de milioane de experti din toata lumea!

Daca iti doresti o culoare surprinzatoare a parului, atunci poti lua din nou in calcul vopsitul acasa. Deoarece noua vopsea-spuma permanenta Wellaton poate fi aplicata rapid si usor obtinand la final o culoare intensa, bogata si de lunga durata.

Alege noua vopsea - spuma permanenta si descopera noile standarde in vopsit stabilite de profesionistii Wella.

Nu vei obtine doar o acoperire de pana la 100% a firelor gri ci si o culoare intensa, aceasta vopsea-spuma permanenta fiind alegerea femeilor care isi doresc libertatea de a-si vopsi parul chiar la ele acasa, fara drumuri sau programari la salon.

Pentru ca vopseaua-spuma permanenta Wellaton este aplicata cu mana, poti fi sigura ca se va intinde uniform si va acoperi fiecare fir de par, chiar si in cazul celui lung si te vei bucura de un rezultat mai mult decat satisfacator.

Pentru a o aplica, pur si simplu se amesteca nuanta cu oxidantul, se agita de 3 ori, apoi apesi recipientul si imediat vopseaua se va afla in palma ta.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri