Tututor ne plac produsele de lux, insa luxul nu mai trebuie sa fie apanajul celor bogati. Cosmetice si parfumuri de lux, acum ti le poti permite, la preturi pentru buzunarul tau.

In fiecare luna, outletul de produse cosmetice Farduri.ro se gandeste la tine si iti ofera pachete de produse la preturi speciale. In luna noiembrie, poti achizitiona pachetul de produse de machiaj Calvin Klein, la pretul de 79 de lei, in loc de 160 de lei.

Nu te-am convins inca? Atunci viziteaza magazinul din central capitalei, in Str. Gabroveni nr. 24 si convinge-te cu ochii tai! Testeaza aromele parfumurilor, incearca texturile fardurilor, vezi ofertele pe care ti le-am pregatit. Te asteptam de luni pana sambata, de la 10 dimineata la 10 seara.

Mii de produse de lux te asteapta si in magazinul online. Poti plasa oricand o comanda, care iti va fi livrata prompt, prin curier. Sau poti opta sa ridici comanda direct de la magazin.

Cumparand de la Farduri.ro te vei rasfata cu cele mai bune cosmetice si iti vor ramane bani si de o iesire in oras, cu fetele!

  • Kudika

    Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor! Regretele...

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...