Setari Cookie-uri

Provocarea de weekend: Incearca ceva nou in pat

Iti propun sa scapi de inhibitii si sa scoti fiara din tine in acest weekend. De ce? Motivul ar fi foarte simplu, pentru a aduce ceva nou in dormitor, pentru a iti multumi partenerul si, cel mai important, pentru a experimenta pe propria piele ce inseamna cu adevarat sexualitate.

Provocarea de weekend: Sex in cada

O partida de sex in stil romantic nu strica nimanui. In plus, este posibil ca pasiunea sa fie prea puternica incat totul sa se transforme intr-un sex salbatic, asa ca ar fi mult mai bine sa schimbati locatia, mergand in dormitor.

Sfat: daca optezi pentru aceasta propunere nu uita sa folosesti prezervativul deoarece spermatozoizii pot supravietui in apa timp de cateva minute si nimeni nu vrea sa aiba parte de surprize neplacute.

4. Sex pe intuneric


Si cand zic sex pe intuneric nu ma refer la sexul cu lumina stinsa (o nimica toata), ci la o metoda care te ajuta sa condimentezi putin atmosfera. Leaga-ti partenerul la ochi cu o esarfa sau orice material destul de gros incat sa nu vada prin el si fii gata de actiune.

Provocarea de weekend: Sex pe intuneric

Incepe prin a il saruta usor, pe tot corpul, atingandu-l doar cu buzele. Incearca sa improvizezi si sa treci de la o zona la alta destul de repede: gat – abdomen, picior – buze, coapse – urechi, maini – penis. Intunericul ii va accentua placerea si se va simti ca in al noualea cer.

Sfat: Puteti face schimb, adica tu sa fii cea rasfatata sau sa fiti amandoi legati la ochi (cea de-a doua varianta este indicata doar in timpul actului sexual deoarece, altfel, este posibil sa va raniti).

Tu ce provocare de weekend vei pune in aplicare?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.