Setari Cookie-uri

Cum sa-ti pregatesti singura produse pentru ingrijire

Doar pentru ca un ingredient creste in pamant sau se gaseste in natura, nu il face automat bun si pentru pielea sau parul tau.

Doar pentru ca un ingredient creste in pamant sau se gaseste in natura, nu il face automat bun si pentru pielea sau parul tau. Este important sa stii ca multe din ingredientele din bucatarie pot provoca alergii, iritatii si sensibilitati ale pielii. Printre acestea se numara: scortisoara, uleiul de bumbac, lamaia, papaya, menta, salvia si chiar si amidonul de porumb. Fa o cercetare pe internet inainte de a te apuca sa-ti pregatesti tratamente-minune.

Odata ce ai preparat un produs, este foarte important sa-l pastrezi in frigider acoperit cu un capac etans. Majoritatea produselor din farmacie contin conservanti care previn apartia si inmultirea microorganismelor; pentru ca tu nu folosesti conservanti, fa doar o cantitate mica de produs si arunca-l daca isi schimba mirosul sau culoarea.

Acum ca ai aflat o parte din secrete, avem cateva sfaturi pe Noifetele.ro cu care sa incepi: citeste articolul in continuare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.