Rucsandra Hurezeanu este o femeie de succes in afaceri, cunoscuta si apreciata pentru cariera ei. Intr-un scurt interviu ne-a oferit cateva detalii despre stilul personal care ii contureaza brandul si nu in ultimul rand, ne-a vorbit despre secretul frumusetii fara varsta.
Care este povestea apei termale de la Herculane? Cum i-ati descoperit (si certificat) proprietatile benefice?
Am inceput sa studiem izvoarele termale din Romania stiind ca avem resurse extraordinare aici. Ne-am oprit la Baile Herculane pentru ca este cea mai veche statiune termala din Europa, cu marturii ce dateaza de peste 2000 de ani. Studiile clinice realizate in Franta, initial, mi-au confirmat calitatile extraordianare, calmante si anti-iritante pentru piele ale apei termale Herculane. Am fost foarte mindra de aceasta descoperire si de faptul ca suntem primii care am utilizat beneficiile apei termale romanesti in dermatologie.
In ce consta colaborarea cu Alain Fructus, specialistul vostru din Franta?
Alain Fructus este fostul presedinte al Societatii de Cosmetologie din Franta cu un parcurs bogat in cele mai mari laboratoare de cercetare din industria de cosmetice din Franta. El coordoneaza echip de cercetatare cu care noi lucram la formulele noastre cosmetice. Toate formulele noastre sunt unice, exclusive si ne apartin.
Pe langa faptul ca sunteti creatoarea Ivatherm, sunteti si imaginea companiei: stilul dvs. personal contureaza brandul. Am putea spune ca sunteti intr-o pozitie de putere absoluta – cum ati descrie sentimentul?
Putere absoluta... e putin exagerat poate, am devenit imaginea companiei daca vreti, fara sa-mi doresc acest lucru, pentru ca oamenii sunt curiosi de fiecare data sa afle mai multe despre povestea din spatele unui produs, iar eu am fost deschisa sa vorbesc despre ce am construit si despre viziunea mea.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Ruxandra Donose, într-o Carmen în afara oricărui clișeu, pe scena Operei din București, în weekend-ul trecut
- Ruxandra Donose și Ramón Vargas în „Carmen” de Bizet, la Opera Națională București, pe 1 și 3 martie
- Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive pentru Societatea sa Gastronomică