Setari Cookie-uri

Rucsandra Hurezeanu 'O femeie echilibrata si implinita este o femeie frumoasa'

Rucsandra Hurezeanu este o femeie de succes in afaceri, cunoscuta si apreciata pentru cariera ei. Intr-un scurt interviu ne-a oferit cateva detalii despre stilul personal care ii contureaza brandul si nu in ultimul rand, ne-a vorbit despre secretul frumusetii fara varsta.

Prescrise de medicii dermatologi sau recomandate direct de farmacisti, dermatocosmeticele sunt produse sigure si eficiente pentru pielea sensibila, uscata, acneica, cuperozica, imbatrinita sau perfect sanatoasa, dar avand nevoie de o ingrijire continua. Concentratia de ingredienti activi intr-un produs dermato-cosmetic este mai mare decit a altor tipuri de produse cosmetice. Ele sunt de obicei fara parfum, care este cel mai alergenic ingredient intr-un produs cosmetic, fie contin parfumuri foarte simple si hipoalergenice. Punerea pe piata a unui produs dermatocosmetic este precedata de numeroase studii clinice de siguranta pentru piele si ochi. Publicul acestor produse de farmacie este unul educat, informat, care cauta activi inovanti si eficienti atunci cind alege un produs cosmetic.

Care este povestea apei termale de la Herculane? Cum i-ati descoperit (si certificat) proprietatile benefice?

Am inceput sa studiem izvoarele termale din Romania stiind ca avem resurse extraordinare aici. Ne-am oprit la Baile Herculane pentru ca este cea mai veche statiune termala din Europa, cu marturii ce dateaza de peste 2000 de ani. Studiile clinice realizate in Franta, initial, mi-au confirmat calitatile extraordianare, calmante si anti-iritante pentru piele ale apei termale Herculane. Am fost foarte mindra de aceasta descoperire si de faptul ca suntem primii care am utilizat beneficiile apei termale romanesti in dermatologie.

In ce consta colaborarea cu Alain Fructus, specialistul vostru din Franta?

Alain Fructus este fostul presedinte al Societatii de Cosmetologie din Franta cu un parcurs bogat in cele mai mari laboratoare de cercetare din industria de cosmetice din Franta. El coordoneaza echip de cercetatare cu care noi lucram la formulele noastre cosmetice. Toate formulele noastre sunt unice, exclusive si ne apartin.

Pe langa faptul ca sunteti creatoarea Ivatherm, sunteti si imaginea companiei: stilul dvs. personal contureaza brandul. Am putea spune ca sunteti intr-o pozitie de putere absoluta – cum ati descrie sentimentul?

Putere absoluta... e putin exagerat poate, am devenit imaginea companiei daca vreti, fara sa-mi doresc acest lucru, pentru ca oamenii sunt curiosi de fiecare data sa afle mai multe despre povestea din spatele unui produs, iar eu am fost deschisa sa vorbesc despre ce am construit si despre viziunea mea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.