Setari Cookie-uri

Rucsandra Hurezeanu 'O femeie echilibrata si implinita este o femeie frumoasa'

Rucsandra Hurezeanu este o femeie de succes in afaceri, cunoscuta si apreciata pentru cariera ei. Intr-un scurt interviu ne-a oferit cateva detalii despre stilul personal care ii contureaza brandul si nu in ultimul rand, ne-a vorbit despre secretul frumusetii fara varsta.

In rest, muncesc in fiecare zi, cot la cot cu colegii mei pentru a oferi femeilor produse performante si de calitate. De fiecare data cind cineva imi lauda produsele mi se umple sufletul de bucurie si incintare, asta ma motiveaza si ma inspira sa merg mai departe.

8. Descrieti-ne ritualul dvs. de frumusete.

Eu sunt o consumatoare atipica pentru ca fiind foarte pasionata de creme, texturi, parfumuri folosesc zilnic multe produse hidratante si anti-aging, in 4-5 reprize. Pe de alta parte, testez mereu tot ce-mi cade in mina, fiind in cautare de texturi si parfumuri noi, interesante. Sunt indragostita de crema UNA anti-aging cu celule stem vegetale si de fondul de ten Joviale pe care-l folosesc zilnic, fiind o crema hidratanta pigmentata ce acopera perfect pistruii si imperfectiunile, lasand fata neteda si catifelata.

Folosesc zilnic Resveratrox, produsul anticelulitic preferat, pe care insa il aplic pe tot corpul, cel putin o data pe zi. Are o textura lejera, nu e lipicioasa si un parfum proaspat de care am devenit dependenta. Iarna imi plac texturile mai bogate pentru ca pielea are nevoie de mai multa hidratare din cauza frigului.

Care credeti ca este secretul frumusetii fara varsta?

Eu cred ca frumusetea femeii este fara varsta, iar trecerea anilor nu face decat sa o imbogateasca si sa o rafineze. Indiferent de aparitia ridurilor sau a altor semne de imbatrinire, o femeie echilibrata si implinita e o femeie frumoasa.

Pielea este prima care exprima dezechilibrele sanatatii fizice si de aceea necesita o ingrijire speciala. Cosmetologia moderna a facut multi pasi inainte si a reusit sa incetineasca imbatrinirea pielii prin activi performanti cum sunt: Resveratrolul, Celulele stem vegetale, antioxidantii clasici sau moderni. Secretul frumusetii pielii este in primul rand o stare buna de sanatate si hidratare a organismului, iar apoi, folosirea unor produse de ingrijire de buna calitate.

Aveti vreo aspiratie, ceva ce nu ati realizat inca in plan profesional ori personal? Catre ce tintiti momentan?


Pentru Ivatherm imi doresc sa continui cu aceeasi energie constructia acestui brand romanesc si sa reusesc sa-l duc peste granite. In rest vreau sa ma bucur de familia mea, cu sotul meu si cei doi copii, sa petrecem cit mai multe momente impreuna. Ei sunt sursa mea de inspiratie si energie in tot ceea ce fac.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.