Hai si tu la Kudika GoBody!

Hai si tu la Kudika GoBody!
Kudika
6 Decembrie 2011

Kudika GoBody isi propune sa fie o initiere in frumusetea corpului si ingrijirea tenului astfel ca intrebarile tale sunt binevenite

Kudika te invita la conferinta Kudika GoBody!

E timpul sa discutam despre frumusete: pe 8 decembrie, la Miko Beauty Palace vor fi alaturi de noi specialisti in frumusete corporala si dermatologie faciala, care te vor familiariza cu cele mai inovatoare tratamente.

Seminarul Kudika GoBody va avea loc in exclusivistul Miko Beauty Palace, un Palat al Frumusetii in adevaratul sens al cuvantului, o cladire plina de eleganta si rafinament. In seara de 8 decembrie, de la ora 18:30, discutiile despre frumusete vor fi asistate de trei speakeri deosebiti: dr. Lavinia Zalupca si dr. Valentina Boboc de la Miko Group, iar invitata de onoare – Dana Savuica – va impartasi din propriile cunostinte si experiente in domeniul frumusetii.

Echipa de experti iti va dezvalui informatii despre tratamente de cosmetica si tehnici de infrumusetare, vei fi rasfatata cu secrete si daruri pentru corpul tau. Kudika GoBody isi propune sa fie o initiere in frumusetea corpului si in ingrijirea tenului astfel ca intrebarile tale sunt binevenite – vei invata sa iti respecti frumusetea si sa recunosti nevoile si particularitatile trupului si ale tenului tau.

Participarea la Kudika GoBody se face in baza completarii unui formular si a achitarii sumei de 99 ron:

Inscrie-te!

Daca aduci o prietena, obtii 30% reducere – afla mai multe. Te vei bucura in premiera de cocktail-ul Kudika, iar la final vei avea parte de o surpriza placuta din partea Miko Group.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri