Setari Cookie-uri

Machiajul glamour pentru Revelion

Pana in noaptea de 31 Decembrie mai sunt cateva zile in care va puteti crea un mic ritual de ingrijire a pielii, cu rol de hidratare pentru ca machiajul sa fie cat mai rezistent, sa se poata fixa bine de piele si sa arate impecabil.

In luna Decembrie ne pregatim de Sarbatori, de achizitionarea cadourilor, de organizarea petrecerilor pentru Craciun si Revelion. Dar, pentru noi toate, petrecerea dintre ani trebuie sa fie un prilej in care sa stralucim. Doar asa vom fi tot si anul urmator, nu?

De aceea, m-am gandit sa va fiu de ajutor, prezentandu-va machiajul Glamour. Pana in noaptea de 31 Decembrie mai sunt cateva zile in care va puteti crea un mic ritual de ingrijire a pielii, cu rol de hidratare pentru ca machiajul sa fie cat mai rezistent, sa se poata fixa bine de piele si sa arate impecabil. Dar cum aveti prea multe pregatiri de facut, mai bine vizitati cosmeticiana. Ea poate rezolva mai repede o parte din probleme si puteti beneficia si de un mic moment de “respiro”.
machiaj Glamour

Incepeti machiajul prin demachiere, tonifiere si hidratare cu produse specifice tenului Dvs.

Baza de machiaj este cea mai importanta, conferind rezistenta machiajului si uniformizeaza culoarea tenului. Se aplica anticearcan in zona ochilor, apoi un fond de ten cu o putere medie de acoperire, de preferat cel compact cremos pe care il aplicati cu buretelul, apoi fixati cu pudra pulbere ce va avea si un efect matifiant.

Daca baza este aplicata corect, tenul va arata imaculat, fara zone sau puncte inestetice.

Pentru machiajul ochilor folositi culori stralucitoare, trebuie sa tineti cont de tinuta in alegerea cromaticii. Folositi acele culori care va avantajeaza cel mai mult, dar nu uitati cel mai important amanunt: pentru nota de stralucire si amosfera de petrecere, combinati culorile fie cu auriu, fie cu argintiu. Daca utilizati culori calde alegeti auriul, iar argintiul poate fi aplicat langa culorile reci.

Peste farduri, pentru un plus de stralucire se va fixa glitter-ul cu un gel fixator special. Eu va recomand sa aplicati sclipiciul peste aceste culori predominante, auriu sau argintiu, pe care le puteti aplica in colul intern (daca ochii nu sunt departati) si, sub spranceana, pentru luminozitate.

Pentru un efect special, puteti aplica si gene false si le recomand pe cele pe banda deoarece sunt mai usor de aplicat.

Daca accentuati ochii, buzele se vor machia in culori mai deschise, sidefate sau cu un gloss ce conine particule de sclipici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.