Setari Cookie-uri

Secretele naturiste de frumusete ale zeitei Afrodita

Masca de mar si de germeni de grau este asociata cu tenul impecabil al zeitei, iar uleiul de masline este un alt secret de tinerete a frumusetii al zeitei.

Sursa: Garbo.ro

Imaginea zeitei cretane a frumusetii si a iubirii este asociata cu pielea neteda si luminoasa, alba precum spumele marii din care s-a nascut Afrodita. Masca de mar si de germeni de grau este asociata cu tenul impecabil al zeitei, iar uleiul de masline este un alt secret de tinerete a frumusetii al zeitei.

Dintre toti zeii olimpieni, ea, Afrodita, era cea mai frumoasa. Imaginea zeitei cretane a frumusetii si a iubirii este asociata cu pielea neteda si luminoasa, asemenea spumelor marii din care a luat nastere. Masca de mar si de germeni de grau, asociata cu tenul impecabil al zeitei, a devenit si ea apreciata in intreaga lume. Uleiul de masline este un alt secret de tinerete a frumusetii pe care ni-l dezvaluie zeita greaca.

Masca cu mar si germeni de grau a Afroditei

Ti-am revelat si tie acest mic secret de frumusete al Afroditei. Masca cu mar si germeni de grau este o masca deloc pretentioasa, pe care o poti prepara chiar la tine acasa. Tenul tau ii va resimti cel mai bine efectele revigorante. Va deveni mai luminos, mai curat si va straluci de prospetime.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.