Setari Cookie-uri

Secrete din machiajul lui Audrey Hepburn

Ma gandeam zilele trecute la femeile simbol care au influentat idealul de frumusete. Printre figurile cunoscute mi-am indreptat imediat atentia catre inegalabila Audrey Hepburn.

Ma gandeam zilele trecute la femeile simbol care au influentat idealul de frumusete. Printre figurile cunoscute mi-am indreptat imediat atentia catre inegalabila Audrey Hepburn.

secrete din machiajul lui Audrey Hepburn Mai mult decat un style icon, Audrey Hepburn a fost si va ramane un model de frumusete si eleganta. Gratia si naturaletea sunt definitorii pentru stilul ei care inca reprezinta o sursa de inspiratie pentru femeile interesate de bun gust si rafinament.

Da, nu am fost toate privilegiate cu trasaturi fine si un ten impecabil, dar daca ne straduim putin, am putea sa extragem cateva secrete din machiajul actritei. Eu i-am studiat atent look-ul si am ales cateva trucuri esentiale:

1.Sprancenele sunt bine definite

Audrey Hepburn este renumita pentru sprancenele ei groase, bine definite. Daca ai fost si tu inzestrata cu trasaturi asemenea, esti o norocoasa deoarece trebuie doar sa le mai periezi putin pentru a le finisa forma. In caz contrar, apeleaza la un creion de culoare inchisa pentru a le face mai expresive. Pentru a obtine un aspect cat mai natural, eu obisnuiesc sa le piaptan cu o periuta speciala. Astfel produsul se distrubuie uniform si excesul este indepartat.

2.Tenul este perfect natural

Chipul lui Audrey inspira prospetime si naturalete. Fondul de ten se confunda cu pielea. Asadar, pentru un rezultat asemanator avem nevoie de un produs mat, cu pigmenti naturali de culoare. Acoperirea trebuie sa fie perfecta, aproape insesizabila, de aceea eu recomand ca fondul de ten sa fie intins cu un buretel umed sau cu o pensula speciala.

Aplica apoi un baton corector lichid pentru a camufla imperfectiunile. Alege corectorul intr-o nuanta cat mai apropiata a fondului de ten. Trebuie intins perfect, amestecat foarte bine cu primul strat de machiaj.

3.Ochii sunt conturati discret

Ochii sunt in centrul atentiei in machiajul inspirat de Audrey Hepburn. Pleoapele se machiaza cu farduri mate. Unul deschis, aplicat pe toata pleoapa confera luminozitate privirii. Un alt fard, mai inchis, contureaza ca o umbra marginea pleoapei superioarei. Foloseste varful unei pensule cu peri moi pentru a omogeniza foarte bine produsele. Pentru un plus de stralucire mie imi place sa aplic si sub sprancene un fard alb sidefat, intins foarte bine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.